SERIGRAFIE

Serigrafia reprezintă un procedeu de imprimare neconvenţional pe orice suprafaţă plană sau cu rază de curbură mare. Serigrafia este folosită pentru imprimarea unor imagini, ori modele grafice pe diferite produse: tricouri, jachete, echipamente de protecţie etc.

Câteva dintre suporturile posibile pentru imprimat sunt: textile, lemn, metal, plastic, piele, hârtie, sticlă, diverşi recipienţi, agende, calendare, autocolant, produse industriale etc. Avantajele imprimării serigrafice sunt următoarele: imprimare în serii mici şi mijlocii, rezistenţă ridicată a vopselelor la frecare, zgâriere şi mai ales la raze UV.


serigrafie

TERMOTRANSFER

Procedeu de personalizare realizat prin aplicarea la cald, cu presa, a unei folii speciale de termotransfer decupată în prealabil cu un cutter-plotter. Dacă se respectă instrucţiunile de folosire, o imprimare prin termotransfer rezistă foarte bine în timp.

Transferul termic este folosit pentru personalizarea diferitelor obiecte: materiale textile, agende, obiecte din piele, mouse pad, puzzle, în cantităţi mici, în special în cazul obiectelor care nu pot fi realizate prin serigrafie, datorită materialului din care sunt confecţionate sau a complexităţii elementelor grafice care urmează să fie transpuse pe obiect.


presa termica termotransfer
steag croatia
steag albania
steag ue
steag nato
umbrela
umbrela
steag pirati
termotransfer