Inscripționări auto

Colantarea auto este o modalitate nouă și eficientă de protejare a vopselei, dar și o metodă de personalizare a mașinii.

Când vine vorba de publicitate flota auto a unei companii poate sa fie cea mai bună soluție. În prezent tot mai multe mașini sunt inscripționate, ele oferind informații utile asupra produselor sau serviciilor prestate de către firma aparținătoare. În prezent Iomin Print reușește cu succes să realizeze inscripționări auto de cea mai bună calitate datorită echipamentelor de care dispune și a personalului calificat.

Una dintre cele mai ieftine şi mai eficiente mijloace de publicitate a produselor sau serviciilor companiilor este inscripţionarea auto. Folosind autocolant special, inscripţionăm autoturisme după simularea grafică creată de client sau de firma noastră. Autocolantul (mat sau lucios) poate fi decupat la cutter-plotter sau printat în policromie la printer-plotter, astfel putându-se reproduce imaginile dorite la o calitate maximă (1440 dpi în cazul printurilor), folosind cerneluri rezistente la UV. Design, asistenţă şi concepţie grafică gratuită pentru inscripţionare.

Cel mai important lucru de care trebuie să ţinem cont în urma unei inscriptionări auto, este curăţarea suprafeţei pe care se aplică colantul şi degresarea acesteia. Mediul trebuie să fie curat, lipsit de praf sau alte impurităţi şi se recomandă o temperatură mai mare de 10°C. Pentru colantări la temperaturi scăzute se utilizează materiale special concepute pentru acest scop.

Colantarea, inscripţionarea şi imprimarea se realizează în atelier propriu de profesionişti cu experienţă ce garantează servicii de calitate.

colantare auto colantare auto colantare auto colantare auto colantare auto colantare auto colantare auto colantare auto colantare auto colantare auto colantare auto colantare auto colantare auto